Algemene informatie

De dienstverlening van Axxicom Thuishulp

Axxicom Thuishulp levert ondersteuning bij u thuis, op basis van een indicatie die afgegeven is door uw gemeente. Wij zijn er voor iedereen die zelfstandig wil blijven wonen maar hiervoor huishoudelijke ondersteuning nodig heeft.

Huishoudelijke ondersteuning

Wij bieden u de hulp bij het huishouden die u nodig heeft. Axxicom Thuishulp is een grote landelijke organisatie die in de loop van de jaren veel ervaring heeft opgedaan in het bieden van ondersteuning bij u thuis. Hierbij kunt u denken aan schoonmaken, ramen zemen, stofzuigen, het verzorgen van de was, boodschappen doen of het organiseren van het huishouden. U stemt met uw huishoudelijke hulp af, welke taken u zelf kunt uitvoeren en welke taken de huishoudelijke hulp van u overneemt. Axxicom Thuishulp levert zo precies de ondersteuning die u nodig heeft.

U woont zo lang mogelijk thuis

Eigenlijk woont iedereen graag zo lang mogelijk in zijn of haar eigen huis. Samen met Axxicom Thuishulp kan dat. Wat u niet meer kunt, kunt u met een gerust hart aan onze hulp overlaten. Prettig geregeld toch?

Contactinformatie

 088-29 87 474Karel Doormanweg 43115JD Schiedam www.axxicom.nlLaatste controle: augustus 2021

Plan route

Postadres
Postbus 1443100AC Schiedam

Toegankelijkheid

Contactpersonen

Hulpaanbod

Huishoudelijke ondersteuning

In overleg met u en afhankelijk van uw indicatie bieden wij u precies de huishoudelijke ondersteuning die u wenst en nodig heeft.

Hulp bij bij het huishouden

Axxicom Thuishulp verzorgt de huishoudelijke werkzaamheden ter ondersteuning van de klant. Afhankelijk van uw indicatie/beschikking welke door de gemeente wordt afgegeven, worden de werkzaamheden waarin u ondersteuning nodig heeft bepaald. Enkele werkzaamheden van Axxicom Thuishulp kunnen zijn:...

Contract met de gemeente

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod